Ondernemerszaken zijn zaken die jij als (startend) ondernemer moet regelen. Laat ons weten welke ondernemerszaken jij nog mist in ons overzicht, neem contact met ons op.

Op zoek naar een online oplossing voor alle administratie van je onderneming? Een online boekhoudprogramma kan je daarbij helpen. Dit kost een online boekhoudprogramma per jaar.

AanbiedersKostenBijzonderhedenBestellen?
Yoursminc€ 9,95Eerste 3 maanden gratis proberen.yoursminc.nl
E-Boekhouden.nl€ 7,95Eerste ondernemersjaar gratis.e-Boekhouden.nl
Davilex€ 17,9530 dagen gratis proberen.Davilex.nl

Yoursminc is een aanbieder van online boekhoud software, en richt zich voornamelijk op de ZZP en het kleine MKB. Omdat de boekhouding online plaats vindt heeft de ondernemer deze altijd bij zich via een smarthpone of tablet. Ga voor meer informatie naar Yoursminc.nl.

E-Boekhouden.nl is een online boekhoudprogramma waarmee iedere ondernemer, accountant, vereniging of stichting een professionele administratie kan voeren. Kortom, iedereen die te maken krijgt met het voeren van een boekhouding, kan aan de slag met e-Boekhouden.nl. Ga voor meer informatie naar e-boekhouden.nl.

Davilex zorgt dat je altijd toegang hebt tot je boekhouding, waar je ook bent. Ben je hier naar op zoek? Dan is Davilex Online Boekhouden de oplossing. Ga voor meer informatie naar Davilex.nl.

Incasso 24-7 en Straetus zorgen voor het debiteurenbeheer en de incasso van onbetaalde rekeningen. 

Domeinnamen vastleggen:

Een domeinnaam is met een eigen ondernemer onmisbaar, vastleggen je domeinnaam dus. Dit kost een domeinnaam per jaar.

AanbiedersKostenBijzonderhedenBestellen?
TransIP€ 3,99Exclusief hosting, kosten € 3,- per maand.Transip.nl
Mijndomein€ 9,00Met hosting voor € 39,- per jaar.Mijndomein.nl
Yourhosting€ 1,00Exclusief hosting, kosten € 3,- per maand*.Yourhosting.nl
Argeweb€ 4,95Exclusief hosting, kosten € 2,49 per maand*.Argeweb.nl
Hostmach€ 4,99Exclusief hosting, kosten € 17,05 per jaar*.Hostmach.nl
Versio€ 3,24Exclusief hosting, kosten € 0,50 per maand.Versio.nl
* actieprijs voor het eerste jaar/maand.

TransIP is één van de grootste domeinnaam – en hostingproviders van de Benelux. Een van de succesfactoren van TransIP zijn de scherpe prijzen. De tarieven van de domeinnaam en webhosting pakketten behoren tot de laagste in de markt. Ga voor meer informatie naar Tansip.nl.

Mijndomein.nl Je domeinnaam, goede hosting en de laagste prijs en ze garanderen dat onze prijzen niet zullen stijgen. Ga voor meer informatie Mijndomein.nl.

Yourhosting is in tien jaar gegroeid tot de grootste shared webhosting provider van Nederland. De helpdesk- en salesafdeling bestaan uit gemotiveerde en professionele medewerkers. Ook ’s avonds en op zaterdag is Yourhosting telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ga voor meer informatie naar Yourhosting.nl.

Argeweb dé aanbevolen hostingprovider voor domeinregistratie, webhosting, e-mailhosting, online opslag en hoogwaardige virtual private servers. Ga voor meer informatie naar Argeweb.nl. 

Hostmach is internationaal snel gegroeid en heeft een uitstekende acceptatie in de markt. Op dit moment host Hostmach.nl duizenden klanten en sites in Europa, Noord- en Zuid-Amerika. Ga voor meer informatie naar Hostmach.nl.

Versio is één van de grootste en voordeligste aanbieders van webhosting in Nederland. Versio biedt verschillende soorten hosting- en domeinnaamregistratie met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een zeer goede service. Ga voor meer informatie naar Versio.nl.

Dit zijn ondernemersdeals die je niet mag missen.